Satans ofog

Svensk militAi??r och polis visar styrka – burar in fredliga demonstranter.

Visst finns det fog fAi??r att reagera. Bryter nA?gon mot lagen, till exempel genom att ge sig in pA? avspAi??rrade omrA?den, sA? ska rAi??ttsapparaten gripa in. Men det Ai??r ett ofog att polis och militAi??r kastar folk i arresten pA? grund av ett intrA?ng.

Det har varit intressant att pA? sidan om fAi??lja aktiviteterna som organisationen Ofog haft i Norrbotten den gA?ngna veckan; fAi??relAi??sningar, seminarier, diskussioner – allt med fredstemat som grund. Avslutningen skulle ske vid Videlbasen. Detta trumpetades ut tidigt. Och dAi??rfAi??r var ocksA? militAi??ren och polisen pA? plats.

Det spelades gatuteater och gavs intervjuer innan ett trettiotal aktivister tog sig in pA? basens omrA?de De avvisades ganska snabbt och fAi??r de svenska medborgarna rAi??ckte det med att de legitimerade sig fAi??r att de skulle slAi??ppas fria. VA?ra utlAi??ndska gAi??ster dAi??remot togs i fAi??rvar i arresten i LuleA?, fAi??rhAi??rdes och flertalet tvingades kvar flera dygn.

Vilka efterrAi??kningar det blir fAi??r de svenska medborgarna vet vi inte men samhAi??llets straff mot de tre drakflygarna fAi??rra A?ret fAi??rskrAi??cker. Och hur ska de utlAi??ndska gAi??sterna bestraffas?

Har rAi??ttsapparaten verkligen inga viktigare uppgifter Ai??n att lagfAi??ra, fAi??rbereda rAi??ttegA?ngar och bestraffa unga och gamla som aktivt vill verka fAi??r en fredligare vAi??rld? Det Ai??r skamligt att som i fallet med drakflygarna inte nAi??ja sig med att avvisa de som gjort intrA?ng.

Straff i stAi??llet fAi??r dialog. SA? agerar en stelbent och intolerant maktapparat; bura in dem i stAi??llet fAi??r att bjuda in dem till basen och ta en diskussion. lady era pills cipla ltd indore

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Secret of Matters for Essays Composing Nobody Is Talking About

The Downside Risk of Topics for Essays Writing Sooner or later, however, remember that excellent writing doesn’t occur by injury. Unexpectedly, you’re at a totally new circumstances, also certainly will have to…

Läs mer ›

tisdag 14 augusti

samhälle

Book Report Network

When you consider that the best possible college essay arising with customer support in the enterprise, we actually determine what assistance solutions is centered on. We now have been being located round…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

The Key to Successful Best Medical Research Paper Topics

Generally each one of the thesis or research function is divided up in to few sections that are considered customary. As it has to do with your finance research paper, you’re going…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

Write My School Paper

Our small business will only be comprised of the extraordinarily experienced and able freelance writers. We simply choose seasoned freelance writers who is about to provide you with most popular most effective…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti