110926_ingen annan är

En bok du mA?ste lAi??sa

Den har allt. SpAi??nning stAi??rre Ai??n GW:s och Ai??sas. Bildning dAi??rfAi??r att vi fA?r lAi??ra oss nytt i en fAi??r mA?nga helt okAi??nd vAi??rld. VAi??rme dAi??rfAi??r att den handlar om kAi??rlek.

Aldrig strAi??cklAi??ser jag en bok. Utom den hAi??r. Den Ai??r gastkramande och man mA?ste fA? veta hur det gA?r. Men inte ett uns till vA?ld. Den berAi??ttar hur det Ai??r att vara en av oss, men Ai??ndA? inte. Ett mAi??sterverk pA? 317 sidor.

”Ingen annan Ai??r som du” heter fAi??rfattaren Ann-Helen Laestadius tredje bok efter succAi??erna ”Sms frA?n Soppero” och ”Hej vacker”. Och vi hA?ller oss kvar i Soppero, men Ai??ven i Solna och Nikkaluokta.

Hur kan en ungdomsroman, som vAi??nder sig till mAi??nniskor som gA?r i hAi??gstadiet och gymnasiet, fA?nga lAi??sare i alla A?ldrar? Jo, fAi??r att den har en genuin berAi??ttelse i botten. Vi kAi??nner igen oss, men fA?r samtidigt veta hur det Ai??r att ha dubbla identiteter bA?de kulturellt och i vardagen. Och vi fA?r en pA?minnelse om hur svA?rt det Ai??r att leva i ena stunden och hur stor lyckan kan vara i nAi??sta minut. Hur generationer stAi??ttar varandra.

NA?dastAi??t

Boken ger ocksA? en nA?dastAi??t till alla deckarfAi??rfattare. BerAi??tta om nA?got svA?rare Ai??n simpla mord och om kAi??nslolAi??st vA?ld! BerAi??tta om livet, den gastkramande stund dA? den du Ai??lskar inte lAi??ngre vill vara med dig. BerAi??tta om hur man bygger sjAi??lvkAi??nsla och sjAi??lvfAi??rtroende fast man tillhAi??r en utsatt minoritet. BerAi??tta vad kloka kvinnor i generationer fAi??re dig kan lAi??ra ut. Gastkramande, roligt, lAi??rorikt om allt frA?n mobbning till kAi??rlek och om hur man gAi??r en imponerande stoppsladd med skoter.

Ann-Helen Laestadius gAi??r det. Hon folkbildar, underhA?ller, ger spAi??nning och har dessutom ett sprA?k som de allra flesta av oss mA?ste bli avundsjuka pA?. LAi??s boken, den har sA? mA?nga bottnar att en enkel recension inte kan ge den rAi??ttvisa.


// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Insider Secrets for Write Papers Revealed

Despite the fact that writing on the internet is an extremely rewarding career, there are occasions when you face challenges. Writers are often searching for opportunities to produce money from their abilities….

Läs mer ›

fredag 19 oktober

samhälle

Things You Should Know About Assignment Helper

Life, Death, and Assignment Helper On the flip side, there are lots of explanations for why you may be not able to finish the assignment right now. It’s now possible for them…

Läs mer ›

fredag 19 oktober

samhälle

Facts, Fiction and Essay Writer Website

You may also seek the help of several on-line essays which are already published on several different sites. There are various types of law essays. To begin with, the inexpensive essays have…

Läs mer ›

torsdag 18 oktober

samhälle

How you can decide on the dissertation topic in sociology?

Essay Writing Service That Does Half of Paper Tips Things You Won’t Like About Essay Writing Service That Does Half of Paper and Things You Will Our informative article creating services will…

Läs mer ›

torsdag 18 oktober