Utan pardon

Nu har det definitiva beskedet kommit: Abed ska ut ur landet.

PA? torsdag Ai??r han kallad till ett ”A?tervAi??ndandesamtal” pA? Migrationsverket i Boden. Jag har tidigare varit med honom pA? ett sA?dant. Den gA?ngen fick han uppskov, utvisningen stoppades. TillfAi??lligt. Nu tycks det vara kAi??rt.

Kan man tAi??nka sig tydligare skAi??l: En ung pojke vars fAi??rAi??ldrar mAi??rdats i hemlandet Irak. Alla slAi??ktingar har flytt, gA?tt under jorden eller dAi??dats. NA?gra slAi??ktingars lik har flutit upp i floden Tigris. Fortfarande bevakas familjens hus av en fientlig milis.

Abed skadades vid en bombexplosion. Nu har han 26 skruvar inopererade i ryggen. Han behAi??ver fortsatt vA?rd dels fAi??r sina skador, men framfAi??rallt fAi??r det psykiska lidandet. Men ordern till Migrationsverket frA?n regeringen Ai??r glasklar: Inga irakier fA?r stanna.

I skolan har Abed fA?tt toppbetyg och kommit in pA? gymnasiets omvA?rdnadsprogram. Om nA?gra A?r skulle han bli en vAi??lkommen och nAi??dvAi??ndig resurs inom vA?rden. Men nu har den sista dAi??rren stAi??ngts sedan MigrationAi??verdomstolen inte medgett prAi??vningstillstA?nd.

Jag skAi??ms!

lady era pills sex power tablets name supreme suppliers pharmacy mumbai.

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Insider Secrets for Write Papers Revealed

Despite the fact that writing on the internet is an extremely rewarding career, there are occasions when you face challenges. Writers are often searching for opportunities to produce money from their abilities….

Läs mer ›

fredag 19 oktober

samhälle

Things You Should Know About Assignment Helper

Life, Death, and Assignment Helper On the flip side, there are lots of explanations for why you may be not able to finish the assignment right now. It’s now possible for them…

Läs mer ›

fredag 19 oktober

samhälle

Facts, Fiction and Essay Writer Website

You may also seek the help of several on-line essays which are already published on several different sites. There are various types of law essays. To begin with, the inexpensive essays have…

Läs mer ›

torsdag 18 oktober

samhälle

How you can decide on the dissertation topic in sociology?

Essay Writing Service That Does Half of Paper Tips Things You Won’t Like About Essay Writing Service That Does Half of Paper and Things You Will Our informative article creating services will…

Läs mer ›

torsdag 18 oktober