Lena Mellin pA? AB tar sikte pA? Juholts skalp

Nu Ai??r den politiska kommentarens Ai??versteprAi??stinna igA?ng igen!

2 kommentarer

  1. Bror Kajsajuntti skriver:

    Visst vet jag andra, som ”fimpar Juholt”, men jag tycker att han varit en sporre för de socialdemokrater, som vill föra partiet rätt.

  2. A UB Lundbäck skriver:

    Det är lustigt med dessa journalister som själva vill ”lysa”. Lena Mellin hör till den skaran, ganska så självgod och jag tycker att hon med åren tappat kontakten med socialdemokratin – om hon nu överhuvudtaget sympatiserar med dem! Jag upplever henne många gånger lite arrogant och speciellt mot ”uppkomlingar” som Juholt t ex. Man får visst komma med kritik, men alla behöver ju inte vara så kontrollerade som Reinfeldt. Jag förmodar att hon inte tycker om Juholts stil. Juholt är lite osvensk, debattglad, humoristisk. Han behövs i vår ganska trista riksdag. Titta på engelska parlamentet – där hettar det till ofta och sarkasmerna haglar – underhållande! Det skulle våra politiker behöva lära sig mer av – politik är roligt och kan även vara underhållande. Eftersom jag inte är purung kommer jag ihåg debatterna som Erlander, Palme och centerledaren Hedlund hade då det begav sig – det var underhållande även för unga människor. Jag tror att Juholt är den som kan införa något nytt i riksdagen – debattglädje med den följden att många kommer att intressera sig för politiken. Juholt är ”lantisen” som kommit sig upp, men Lena Mellin, låt honom komma igång och slå inte ner honom innan han får visa vad han kan uträtta. Jag tror att han är den enda politikern inom socialdemokratin som idag kan injicera lite hopp och energi i partiet – han är bra för ”vanligt folk”. Han har en stark ideologi som socialdemokraterna känner igen – inget flummande här inte och dessutom är han positiv till kulturen, som inte är så vanligt bland alla våra politiker!

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Insider Secrets for Write Papers Revealed

Despite the fact that writing on the internet is an extremely rewarding career, there are occasions when you face challenges. Writers are often searching for opportunities to produce money from their abilities….

Läs mer ›

fredag 19 oktober

samhälle

Things You Should Know About Assignment Helper

Life, Death, and Assignment Helper On the flip side, there are lots of explanations for why you may be not able to finish the assignment right now. It’s now possible for them…

Läs mer ›

fredag 19 oktober

samhälle

Facts, Fiction and Essay Writer Website

You may also seek the help of several on-line essays which are already published on several different sites. There are various types of law essays. To begin with, the inexpensive essays have…

Läs mer ›

torsdag 18 oktober

samhälle

How you can decide on the dissertation topic in sociology?

Essay Writing Service That Does Half of Paper Tips Things You Won’t Like About Essay Writing Service That Does Half of Paper and Things You Will Our informative article creating services will…

Läs mer ›

torsdag 18 oktober