Fotbollsallvaret nAi??rmar sig. En grAi??n utsikt.

Hur lever en Ai??vervintrande fotbollssupporter? Ligger spelarna sAi??mnlAi??sa och tAi??nker pA? vA?r vA?nda?

5 kommentarer

 1. Lars Lindberg skriver:

  jag säger bara en sak – elfsborg.

 2. Sven Lundberg skriver:

  ”Nu snackar vi om lag som får finnas…”…och jag säger Djurgårn :) Inspirerad av Stig Claessons ”Supportern” Citat: Supportern som stenhårt håller på Hammarbaj säger efter att han snackat med Djurgårdaren: ”Jag va så lack så jag kunde inte åka trick ens en gång. Då hade jag mördat kondisen. Dom blårandiga! Dra åt helvete!”

 3. Lars Lindberg skriver:

  jag säger bara en sak till – anders svensson.

 4. Peter Lundgren skriver:

  Bernt. Oj så besviken man blir. Gröngöling alltså? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr säger jag med en släkt på farmors sida från Ljuså. Och att du tar upp BBKs 5 – 0 mot mitt Norrköping är heller inte snällt. Alla vi som var där vet hur domaren var emot ”Peking”, hela matchen… Alla vi IFK-are vet att BBK mår bäst av att ligga i mitten av division 3, typ. Vi ses på Skogsvallen, länets fotbollsarena nummer 1. :)

 5. Bernt Viklund skriver:

  Bra Peter! Ser fram emot riktiga derbyn igen. Fullsatta Boden Arena i div 2 var kul men div 1 är något mer klädsamt även om Superettan är ett klart önskemål inför framtiden. Men ska sånt hända så krävs ledare och ledningar av hög kaliber. Saknar Ingemar Eks kombination av näsa, nypor och kraftfullt svingad väska. Kanske var det tufft att vara i närheten, men vi som såg resultaten var glada. Finns möjligheten till derbyn i Superettan? Vad krävs? Är det en dröm? Ska vi lägga ambitionerna på hyllan och harva i trean (som det ÄR!)

  När det gäller Skogsvallen så har du i ett nafs lyckats förändra betydelsen av ordningstalet 1.

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Secret of Matters for Essays Composing Nobody Is Talking About

The Downside Risk of Topics for Essays Writing Sooner or later, however, remember that excellent writing doesn’t occur by injury. Unexpectedly, you’re at a totally new circumstances, also certainly will have to…

Läs mer ›

tisdag 14 augusti

samhälle

Book Report Network

When you consider that the best possible college essay arising with customer support in the enterprise, we actually determine what assistance solutions is centered on. We now have been being located round…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

The Key to Successful Best Medical Research Paper Topics

Generally each one of the thesis or research function is divided up in to few sections that are considered customary. As it has to do with your finance research paper, you’re going…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

Write My School Paper

Our small business will only be comprised of the extraordinarily experienced and able freelance writers. We simply choose seasoned freelance writers who is about to provide you with most popular most effective…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti