Milan, SAP, HA – likheter?

Tre organisationer i kris – en ny tid krAi??ver nya lAi??sningar.

Milan kan kanske vinna Serie A i Italien, Scudetton, men Ai??r chanslAi??st i Champions League. De spelare som en gA?ng bar lagets alla framgA?ngar bAi??rjar bli fAi??r lA?ngsamma, fAi??rsvarsspelet Ai??r fAi??r tungfotat, anfallet stereotypt. Lagets Ai??gare, Berlusconi, klamrar sig visserligen fortfarande fast vid makten i sA?vAi??l klubben som landet, men ansiktslyftningar och hA?rtransplantationer kan inte hjAi??lpa lAi??ngre, kejsaren Ai??r avklAi??dd.

Kuriren och NSD har i sina avslAi??jande artiklar visat att de tuffa pojkarna i Hells Angels Ai??r nakna under vAi??starna. Deras metoder Ai??r passAi??. Polisen har med stAi??d av granskande journalistik klAi??tt av busarna. Politikernas fAi??rsAi??k att hindra etableringen av MC-gAi??ngen har ocksA? bidragit.

StAi??rre Ai??ppenhet och tydliga kandidater. Det efterlyste LuleA?s kommunalrA?d Karl Petersen,s, i en debattartikel i Dagens Nyheter fAi??rra lAi??rdagen. Han vill inte agera knapptryckare fAi??r i fAi??rvAi??g, centralt fattade beslut. Petersen Ai??r inte kAi??nd fAi??r att vara nA?gon ideologisk nytAi??nkare men han har ett starkt folkligt mandat, en vilja att ta debatten, att stA? upp fAi??r det han tror pA?.

I Milan kan ”Ibra” visa vAi??gen. I kampen mot MC-gAi??ngen har tidningarnas samarbete bidragit till att sAi??tta ljus pA? Hells Angels brottsliga verksamhet. Men hur ska det gA? fAi??r Socialdemokraterna? DAi??r finns ingen frAi??lsare, ingen ”Ibra”. Och enligt tidningsreferaten frA?n sossarnas senaste konferens har Mona kommit ut som smygmoderat.

Det blir nog Sven-Erik Ai??sterberg som tar Ai??ver ledarskapet i SAP – och sA? fortsAi??tter allt som fAi??rut. Eller finns det nA?gon ”Ibra” i partiet? sildenafil citrate 100mg india lady era pills

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Secret of Matters for Essays Composing Nobody Is Talking About

The Downside Risk of Topics for Essays Writing Sooner or later, however, remember that excellent writing doesn’t occur by injury. Unexpectedly, you’re at a totally new circumstances, also certainly will have to…

Läs mer ›

tisdag 14 augusti

samhälle

Book Report Network

When you consider that the best possible college essay arising with customer support in the enterprise, we actually determine what assistance solutions is centered on. We now have been being located round…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

The Key to Successful Best Medical Research Paper Topics

Generally each one of the thesis or research function is divided up in to few sections that are considered customary. As it has to do with your finance research paper, you’re going…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

Write My School Paper

Our small business will only be comprised of the extraordinarily experienced and able freelance writers. We simply choose seasoned freelance writers who is about to provide you with most popular most effective…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti