Anders Alm

Anders Alm

”Anledningen till att jag en gA?ng valde att bli frilansfotograf, istAi??llet fAi??r tryggheten med en anstAi??llning var att fA? tid och mAi??jlighet att jobba med egna projekt.”

”Mitt fotograferande har sina rAi??tter i en dokumentAi??rfotografisk tradition. Oftast, fAi??r att inte sAi??ga alltid, sA? finns ingen bestAi??llare. Projekten genomfAi??rs ”av eget tvA?ng och pA? egen risk”, med allt vad det innebAi??r av ekonomiska risktaganden och svA?righeter att fA? materialet publicerat.

Jag har under de A?r som gA?tt sedan jag bAi??rjade fotografera pA? heltid genomfAi??rt ett antal egna projekt. Jag har ocksA? haft mAi??jligheten att publicera det mesta. BA?de som bAi??cker, utstAi??llningar och tidningsartiklar.

I skapandet Ai??r man ensam men en berAi??ttelse utan publik Ai??r en dAi??d berAi??ttelse. Ensamhet och gemenskap. Motpoler som samverkar och fAi??r livet framA?t. Det Ai??r vad det handlar om. Skapandets glAi??dje och berAi??ttandets glAi??dje.

De magiska Ai??gonblicken dA? allt stAi??mmer. Ljus, tillfAi??llet, kroppssprA?k, miljAi??n. Allt sammanlAi??nkat till en helhet. Det Ai??r dessa Ai??gonblick vi fotografer sAi??ker. Det blir som en drog. Man vill uppleva det igen och igen, dessa brA?kdelar av en sekund nAi??r tiden stA?r still.”

Anders Alm

AA:s hemsida fotograf anders alm

AA:s blog egentligen bara fAi??r mig sjAi??lv kamagra online pharmacy uk paypal ladyera

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

Term Paper Writing Service – the Story

Term Paper Writing Service Last, the short-term newspapers are merely untrue and unethical. Our professional newspaper authors will create certain most of their newspapers are highly well-researched, since they believe that probably…

Läs mer ›

torsdag 20 september

samhälle

Purchasing an Essay Online – an Overview

Ergo, in the event that you are ready to request a custom writing services for help, you may want todo it. You may ask online writing products and services such as assistance….

Läs mer ›

fredag 14 september

samhälle

New Ideas Into Essays Writer Never Before Revealed

Additionally, know how to deal with your own time and effort and you’ve got to possess exemplary analytic and writing talents. So it will not matter what type of job you will…

Läs mer ›

torsdag 13 september

samhälle

The Ugly Side of Buy Royal Essay Uk

But not just the name-stock had shifted. Unfortunately it’s not untruthful either. In addition, I have requested him. ‘I understand I am privileged. And there’s much more to come. The Debate Over…

Läs mer ›

onsdag 12 september