TvA? tidningar

blir en. Det Ai??r VK och VF i UmeA? som slA?r ihop allt material utom ledaren.

Det hAi??ll inte mA?nga A?r, detta att samma Ai??gare driver tvA? tidningar. NAi??r VAi??sterbottens-Kuriren (liberal) kAi??pte VAi??sterbottens Folkblad (S) sades det att tidningarna skulle drivas i konkurrens. Nu Ai??r den stunden Ai??ver.

I gA?r informerades personalen att allt redaktionellt material ska bli gemensamt fAi??r de tvA? tidningarna. Jobbar du A?t VK jobbar du ocksA? A?t VF. 13 miljoner kronor ska sparas nAi??r fusionen blir klar och de pengarna ska satsas pA? sA? kallade multimedia – lAi??s webb i fAi??rsta hand.

– Ingen konkurrens blir kvar och vi sparar pA? det enda stAi??llet vi tjAi??nar pengar, nAi??mligen pA? nyheter, sAi??ger journalisklubbens ordfAi??rande pA? VK Monica G EngstrAi??m till tidningen Journalisten.

Styrelsen i VK fattar slutgiltigt beslut i november. Centraliseringen av de svenska medierna fortsAi??tter alltsA?. I LuleA? har Kuriren och NSD upphAi??rt att vara enskilda resultatenheter – officiellt vet man inte hur Kuriren eller NSD gA?r ekonomiskt. Allt rullas runt i samma hatt, som heter Norrbottens Media. Men fortfarande Ai??r det redaktionella innehA?llet olika medan annonserna i stort sett Ai??r desamma i bA?da tidningarna. verapamil online drug store lady era pills

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

Term Paper Writing Service – the Story

Term Paper Writing Service Last, the short-term newspapers are merely untrue and unethical. Our professional newspaper authors will create certain most of their newspapers are highly well-researched, since they believe that probably…

Läs mer ›

torsdag 20 september

samhälle

Purchasing an Essay Online – an Overview

Ergo, in the event that you are ready to request a custom writing services for help, you may want todo it. You may ask online writing products and services such as assistance….

Läs mer ›

fredag 14 september

samhälle

New Ideas Into Essays Writer Never Before Revealed

Additionally, know how to deal with your own time and effort and you’ve got to possess exemplary analytic and writing talents. So it will not matter what type of job you will…

Läs mer ›

torsdag 13 september

samhälle

The Ugly Side of Buy Royal Essay Uk

But not just the name-stock had shifted. Unfortunately it’s not untruthful either. In addition, I have requested him. ‘I understand I am privileged. And there’s much more to come. The Debate Over…

Läs mer ›

onsdag 12 september