ai???Underkastelsenai???

Nu har det hAi??nt mig igen! En fenomenal svensk beskrivning av hur saker och ting hAi??nger ihop.

DA? och dA? med ojAi??mna mellanrum kan jag drabbas av ett verk som vill mig nA?got dAi??rfAi??r att upphovsmannen brinner fAi??r att berAi??tta ai??i?? ai???detta mA?ste ut och sA? hAi??r gick det tillai???.

consolidate credit card debt

GAi??ran Palms ai???En orAi??ttvis betraktelseai??? fick mig 1966 att fAi??rstA? samhAi??llets mekanismer.

I ai???Utrota varenda jAi??velai??? beskrev Sven Lindqvist 1992 vAi??stvAi??rldens imperialism och dess, fAi??r tredje vAi??rlden minst sagt rA?a resultat.

Och nu har det, som sagt, hAi??nt igen.

Stefan Jarls lA?nga biodokumentAi??r ai???Underkastelsenai??? om hur den kemiska industrin producerar produkter som trAi??nger in i och fAi??rgiftar vA?ra kroppar, som fAi??rdAi??rvar barns arvsanlag, som skapar den nya ohAi??lsan hos unga och som starkt reducerar mAi??ns spermieproduktion Ai??r en sA? skakande film att alla borde se den. Stefan Jarl som tidigare gett oss Naturens hAi??mnd och Hotet behAi??ver inte resa fAi??r att finna fakta denna gA?ng.

BA?de han sjAi??lv och skA?despelerskan Eva RAi??se, som dessutom Ai??r hAi??ggravid, lA?ter gAi??ra blodanalyser fAi??r att fA? reda pA? vilka gifter som flyter omkring i deras kroppar.

23 ledande forskare frA?n hela vAi??rlden ger sina beskrivningar om det infernaliska system som tillA?ter industrin att producera, distribuera och salufAi??ra produkter tillverkade av eller med tillsatser av Ai??mnen som Ai??r mycket farliga fAi??r vA?r hAi??lsa. NAi??r den fria handeln med varor Ai??r viktigare Ai??r det ofAi??dda barnets hAi??lsa, slA?r cynismen nya rekord.

Jag har sAi??llan berAi??rts sA? av en film. Efter filmen satt jag och en vAi??n kvar i bilen i en och en halv timme utan att starta motorn. Vi var sA? hAi??pna, sA? omskakade, sA? upprAi??rda.

Filmen distribueras av Folkets Bio och kommer tyvAi??rr inte att nA? sAi??rskilt mA?nga mAi??nniskor pA? bio. StorstAi??derna nA?s av filmen men hur kan den nA? alla de som bor runt om i landet.Hur ska fler fA? veta.? Kan du se den ai??i?? gAi??r det! Bor du pA? en ort som kan bestAi??lla filmen fAi??r visning ai??i?? gAi??r det!

”Underkastelsen” bAi??r visas fAi??r alla medborgare och kanske sAi??rskilt fAi??r de politiker som faktiskt har makt att stoppa distribution och fAi??rsAi??ljning av dessa fAi??rdAi??rvliga produkter som skadar vA?ra liv.

Vi pA? toppmotet.se kommer att A?terkomma bA?de till den svenska filmdistributionen, kemikaliehanteringen och till en intervju med dokumentAi??rfilmare Stefan Jarl.

Om filmen

Om Stefan Jarl

Folkets Bio

zp8497586rq

is nexium available over the counter lady era pills

En kommentar

  1. Sven Lundberg skriver:

    Tack för att du skriver om filmen. Jag hoppas att Sveriges Television visar den och tar en debattkväll i anslutning därtill. Ett studiematerial för högstadiet och visning av filmen tror jag också skulle vara bra… Nu ska jag ut på jakt efter ftalater, paraben, bisfenol A och triclosan. Först i min egen närhet men sen får omgivningen huka sig! /Sven

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

Term Paper Writing Service – the Story

Term Paper Writing Service Last, the short-term newspapers are merely untrue and unethical. Our professional newspaper authors will create certain most of their newspapers are highly well-researched, since they believe that probably…

Läs mer ›

torsdag 20 september

samhälle

Purchasing an Essay Online – an Overview

Ergo, in the event that you are ready to request a custom writing services for help, you may want todo it. You may ask online writing products and services such as assistance….

Läs mer ›

fredag 14 september

samhälle

New Ideas Into Essays Writer Never Before Revealed

Additionally, know how to deal with your own time and effort and you’ve got to possess exemplary analytic and writing talents. So it will not matter what type of job you will…

Läs mer ›

torsdag 13 september

samhälle

The Ugly Side of Buy Royal Essay Uk

But not just the name-stock had shifted. Unfortunately it’s not untruthful either. In addition, I have requested him. ‘I understand I am privileged. And there’s much more to come. The Debate Over…

Läs mer ›

onsdag 12 september