Schaman?

Jag Ai??r i Berlin, vi har just spelat klart vA?r fAi??restAi??llning. Jag Ai??r pA? vAi??g till garderoben, som vanligt skAi??mtar jag med trombonisten. Han Ai??r sA? rolig, fA?r mig alltid att skratta.

lady era pills http://myacademicexpert.com antibiotics paypal

Jag gA?r in i garderoben bAi??rjar ta av mig min kostym, nA?gon knackar pA? dAi??rren, vA?r producent kommer in. Hon meddelar mig att nA?gon frA?n kvAi??llens publik vill prata med mig. Jag kikar ut genom dAi??rren, meddelar att jag kommer om 15 minuter. Ser en exklusiv kvinna, 50 plus ta emot mitt meddelande. Hon har en stor lurvig lila pAi??ls pA? sig. Det Ai??r hon som vill prata med mig, fAi??rstA?r jag.

NAi??r jag bytt om, ger jag mig ivAi??g fAi??r att hitta den lurviga lila pAi??lsen. Hon sitter vid ett bord i kafAi??et, 4 unga kvinnor surrar runt henne, som flugor runt en sockerbit. Jag nAi??rmar mig dem, den lurviga lila pAi??lsen stAi??ller sig upp, rAi??cker ut sin hand mot mig, sAi??ger godkvAi??ll. Ett tiotal guldkedjor skramlar runt hennes handled nAi??r hon tar min hand. Hon har glasAi??gon och sjAi??lvklart Ai??r de ocksA? lila, glasAi??gonens bA?gar gnistrar av infAi??llda diamanter, som gnistrar i ljuset.

Lolita Ganz sAi??ger den lurviga lila pAi??lsen, jag heter Lolita Ganz, jag Ai??r schaman det hAi??r Ai??r mina medhjAi??lpare. De fyra surrande unga kvinnorna nickar mot mig. Ai??r du schaman? frA?gar Lolita. Jag svarar, nej. Jag granskar denna lila lurv-pAi??ls, det ser mer ut som om hon hoppat ur en amerikansk sA?pa. Hmm, schaman tAi??nker jag. Lolita Ganz sAi??ger att hon bryr sig inte sA? mycket om teaterfAi??restAi??llningen, men att hon lAi??st i en tidning att de fanns en same i fAi??restAi??llningen, det var dAi??rfAi??r hon kom. Hon vet ju att nAi??stan alla samer Ai??r schamaner. Hon frA?gar mig varfAi??r jag inte vill vara schaman. Jag svarar att kanske jag inte har de gA?vorna. Jag vet ju att man mA?ste vara tA?lig fAi??r det Ai??mbetet. Man mA?ste ju ocksA? vara accepterad av samhAi??llet, mAi??nniskorna mA?ste lita pA? dig, tillAi??gger jag.

Lolita svarar att tillit mA?ste man skapa eller sA? kAi??per man den. DAi??rfAi??r Ai??r det viktigt hur man klAi??r sig, mAi??nniskor litar mera pA? dem som Ai??r lite mer exklusiva, sedan Ai??r det ju viktigt att man har bra assistenter, Lolita nickar mot de fyra surrande unga damerna. Deras stAi??rsta uppgift Ai??r att berAi??tta fAi??r eventuella klienter hur bra jag Ai??r och hur mA?nga mAi??nniskor jag hjAi??lpt. Jag Ai??r utbildad under vAi??rldens frAi??msta schamaner, berAi??ttar Lolita. Jag har betalat cirka 15 000 euro fAi??r min utbildning. Jag har 3 certifikat, dessutom Ai??r jag reiki master. Visst vet du vAi??l vad reiki Ai??r? Jag nickar. En av Lolitas assistenter visar mig hennes certifikat. Lolita undrar om jag vill Ai??ta lunch med henne i morgon. Jag funderar lite, men tackar nej, fAi??r att vi Ai??r pA? vAi??g mot Zurich och en ny spelning. Lolita ger mig sitt visit kort. Hon sAi??ger, om det Ai??r nA?got kan du sAi??nda mig ett mail och glAi??m inte att kika pA? min hemsida. Hon tar min hand sAi??ger A?ter igen godkvAi??ll och 10 tal guldkedjor skramlar runt hennes handled. Hon gA?r, de fyra unga surrande damerna fAi??ljer henne, dock nA?gra steg efter.

Jag ser pA? hennes visitkort, det stA?r, LOLITA GANZ, Schaman. Just som pA? glasAi??gonbA?garna, glimrar en liten diamant frA?n det lila visitkortet. Hela kvAi??llen funderar jag pA? Lolita Ganz som betalat 15000 euro fAi??r sin schaman titel. Mina tankar vAi??nder sig mot norr och till de helbrAi??gdare som jag kAi??nner frA?n mitt eget folk. Ingen av dem har kAi??pt sitt kunnande. Deras kunskap har kommit till dem, ofta genom lidande. TAi??nker pA? en familj dAi??r nAi??stan alla Ai??r helbrAi??gdare utom en. Just honom har jag frA?gat, varfAi??r han inte blev helbrAi??gdare som sina syskon. Han har berAi??ttat fAi??r mig att han inte orkade bli det dA? han hade alldeles fAi??r mA?nga barn och fAi??r mycket uppgifter i vardagslivet. Det hAi??r Ai??r inte ett jobb dAi??r man svAi??nger glassiga visitkort, fAi??r att fA? kunder. NAi??r jag sjAi??lv besAi??kt dessa kunniga mAi??nniskor i mina trakter, har ingen bett om betalning, en gA?ng sa en helbrAi??gdare till mig, om du frA?gar vad det kostar, dA? kan inte jag hjAi??lpa dig. Du skall veta att ta bort A?kommor och sjukdomar Ai??r inte det svA?raste, men vad gAi??r du sen nAi??r du som helbrAi??gdare har A?komman i din hand, det Ai??r dAi??r svA?righeten sitter, att bli av med den. Kan du inte det sA? kan A?komman Ai??verfAi??ras till nA?gon i din nAi??ra familj.

Jag tAi??nker pA? Lolita Ganz, hon som betalat 15000 euro fAi??r sin sA? kallade position. Jag tror att mAi??nniskor sinne fungerar som sA? att om du betalar fAi??r nA?got, sA? tror man att man Ai??ger det. Det Ai??r ingen av oss som gA?r in pA? COOP Forum, lAi??mnar en stor summa pengar dAi??r och gA?r tomhAi??nta och nAi??jda dAi??rifrA?n. Nej, har man betalat, sA? Ai??ger man det, man har fA?tt det. Lolita har betalat 15000 euro fAi??r sin titel och sjAi??lvklart mA?ste hon dA? tro att hon Ai??r schaman.

zp8497586rq

2 kommentarer

  1. Hans Öhman skriver:

    Hej Åsa, hoppas att din turné är givande. Jag har också träffat ”kurs-schamaner” … det är tragiskt. Livet på Norra Mon går framåt och vi lever väl i livets materiella enkelhet. Du är alltid välkommen att hälsa på. Kram från Birgitta och Hans

  2. Lilian Mikaelsson skriver:

    Artiklar av denna sort bör spridas vitt och brett. I vårt samhälle söker människor något att hålla sig till. Vi lever i en konsumisktisk kultur så då kan man köpa sig det mesta, även något så speciellt som en schamantitel. Att söka är aldrig fel, se bara upp med vad det är du finner!

    Tack Åsa Simma!

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

Term Paper Writing Service – the Story

Term Paper Writing Service Last, the short-term newspapers are merely untrue and unethical. Our professional newspaper authors will create certain most of their newspapers are highly well-researched, since they believe that probably…

Läs mer ›

torsdag 20 september

samhälle

Purchasing an Essay Online – an Overview

Ergo, in the event that you are ready to request a custom writing services for help, you may want todo it. You may ask online writing products and services such as assistance….

Läs mer ›

fredag 14 september

samhälle

New Ideas Into Essays Writer Never Before Revealed

Additionally, know how to deal with your own time and effort and you’ve got to possess exemplary analytic and writing talents. So it will not matter what type of job you will…

Läs mer ›

torsdag 13 september

samhälle

The Ugly Side of Buy Royal Essay Uk

But not just the name-stock had shifted. Unfortunately it’s not untruthful either. In addition, I have requested him. ‘I understand I am privileged. And there’s much more to come. The Debate Over…

Läs mer ›

onsdag 12 september