konst-poesi

Konst och poesi

PA? Norrbottens Museum visades en utstAi??llning som var resultatet av samarbetet mellan unga konstnAi??rer och konstnAi??ren Jan-Anders Jatte Eriksson samt Lisa HAi??gberg lAi??rare i svenska. UtstAi??llningens sista dag var den 6 juni 2010. HAi??r Ai??r nA?gra bilder och dikter frA?n utstAi??llningen.

Det Ai??r en gripande utstAi??llning dAi??r eleverna skildrar sina erfarenheter frA?n landsflykt, om att leva i ett frAi??mmande land och om att vara skild frA?n sina fAi??rAi??ldrar och syskon och kanske inte ens veta om de fortfarande Ai??r i livet.

I konsten och poesin finns inga regler. HAi??r kan man uttrycka sig fritt och skapa stAi??mningar. Man prAi??var sig fram i sitt nya sprA?k genom att skriva dikter och att diskutera dessa och de bilder man skapat.

TYSTAD

Det var gryning men utan sol.

Det var vinter men utan snAi??.

Det var decennium men utan A?r.

Det var A?r men utan mA?nader.

Det var ungdomstid men utan mig.

Det Ai??r nutid men jag Ai??r hAi??r utan sol.

buy finasteride canada

ladyera

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

The Secret of Matters for Essays Composing Nobody Is Talking About

The Downside Risk of Topics for Essays Writing Sooner or later, however, remember that excellent writing doesn’t occur by injury. Unexpectedly, you’re at a totally new circumstances, also certainly will have to…

Läs mer ›

tisdag 14 augusti

samhälle

Book Report Network

When you consider that the best possible college essay arising with customer support in the enterprise, we actually determine what assistance solutions is centered on. We now have been being located round…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

The Key to Successful Best Medical Research Paper Topics

Generally each one of the thesis or research function is divided up in to few sections that are considered customary. As it has to do with your finance research paper, you’re going…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti

samhälle

Write My School Paper

Our small business will only be comprised of the extraordinarily experienced and able freelance writers. We simply choose seasoned freelance writers who is about to provide you with most popular most effective…

Läs mer ›

torsdag 9 augusti