konst-poesi

Konst och poesi

PA? Norrbottens Museum visades en utstAi??llning som var resultatet av samarbetet mellan unga konstnAi??rer och konstnAi??ren Jan-Anders Jatte Eriksson samt Lisa HAi??gberg lAi??rare i svenska. UtstAi??llningens sista dag var den 6 juni 2010. HAi??r Ai??r nA?gra bilder och dikter frA?n utstAi??llningen.

Det Ai??r en gripande utstAi??llning dAi??r eleverna skildrar sina erfarenheter frA?n landsflykt, om att leva i ett frAi??mmande land och om att vara skild frA?n sina fAi??rAi??ldrar och syskon och kanske inte ens veta om de fortfarande Ai??r i livet.

I konsten och poesin finns inga regler. HAi??r kan man uttrycka sig fritt och skapa stAi??mningar. Man prAi??var sig fram i sitt nya sprA?k genom att skriva dikter och att diskutera dessa och de bilder man skapat.

TYSTAD

Det var gryning men utan sol.

Det var vinter men utan snAi??.

Det var decennium men utan A?r.

Det var A?r men utan mA?nader.

Det var ungdomstid men utan mig.

Det Ai??r nutid men jag Ai??r hAi??r utan sol.

// comments_open()

Senaste artiklarna på toppmôtetsamhälle

Helpful Information about Starting The Personal Business

Are you interested to start the private organization? This is since you are actually exhausted by the present task or just since you would just like a lot of higher fork out….

Läs mer ›

onsdag 13 juni

samhälle

23 marketing eficaz e dicas de branding voltadas para criar ainda mais tráfego e fisco

1. Marketing 101: www.teachingss.mcu.ac.th Desenvolva uma mensagem central poderosa e convincente. “Diga alguma coisa, diga bem, diga com frequência. ” Por que eles deveriam comprar de você? ”Por que deveriam disparar uma…

Läs mer ›

måndag 4 juni

samhälle

Perspective Very Very important To Attempt a Successful Home-Based Business!

There are various opportunity searchers (or should we state chance onlookers? ) while using intention involving be contributing with built their minds to make in place their valuable commercial jobs plus occur…

Läs mer ›

lördag 2 juni

samhälle

Tais como avaliar um nome por domínio

Deter saber do tais como valorizar 1 nome por domínio na Internet é importante pelo setor por negócios on-line. Ainda que não exista uma fórmula exata para julgar 1 nome por domínio,…

Läs mer ›

lördag 2 juni